FAQ
HVORDAN KAN JEG ANNULLERE ELLER ÆNDRE MIN ORDRE?

Når først du har modtaget din ordrebekræftelse, er det ikke muligt at annullere eller ændre din ordre. Opdager du, at du har lavet en fejl under din bestilling, bedes du kontakte WEBSHOP@STINEGOYA.COM hurtigst muligt, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

HVORNÅR VIL MIN ORDRE BLIVE AFSENDT?

ORDRER AFGIVET FØR KL. 11.00 PÅ EN HVERDAG BLIVER SOM REGEL AFSENDT SAMME DAG. I TRAVLE PERIODER GØR VI VORES BEDSTE FOR AT AFSENDE DIN ORDRE INDEN FOR 1-4 HVERDAGE FRA BESTILLINGSDATOEN.

JEG HAR IKKE MODTAGET MIN ORDRE. HVAD GØR JEG?

Hvis du ikke har modtaget din ordre inden for den estimerede tid, bedes du venligst kontakte os på WEBSHOP@STINEGOYA.COM så vi kan lokalisere pakken for dig sammen med fragtfirmaet. Bemærk, at der kan gå op til 10 hverdage før pakken er lokaliseret.

Du kan finde mere information om leveringstid HER.

JEG HAR MODTAGET EN DEFEKT ELLER FORKERT VARE. HVAD GØR JEG?

Hvis du har modtaget en defekt eller forkert vare, bedes du kontakte os på WEBSHOP@STINEGOYA.COM hurtigst muligt Husk at angive dit navn, ordrenummer og en beskrivelse af dit problem samt et par billeder af fejlen på din style eller af din fejllevering, så vil vi vende tilbage til dig med yderligere vejledning.

HVORDAN RETURNERE JEG EN VARE?

Hvis det viser sig, at dit køb ikke var det rigtige for dig, tilbyder vi 14 dages fuld returret samt gratis returnering. Du skal blot anvende den medsendte returlabel for at sende den retur. Læs mere om vores returneringspolitik HER.

HVORDAN VED JEG, AT I HAR MODTAGET MIN RETURNERING?

Når vi har modtaget din returnering, modtager du en e-mail med din kreditnota. Bemærk, at det kan tage op til 10 hverdage fra den dag, vi modtager din pakke, til du modtager din refundering.

HVORNÅR MODTAGER JEG MIN REFUNDERING?

Når vi har modtaget din pakke og godkendt returneringen, overfører vi beløbet til det betalingskort, som du brugte til at foretage dit køb. Bemærk, at der som regel går 1-3 hverdage, fra vi har behandlet din returnering, til beløbet er tilgængeligt på din konto.

KAN JEG OMBYTTE EN VARE?

For øjeblikket tilbyder vi ikke ombytning. Hvis du har brug for en anden størrelse eller farve, bedes du venligst foretage en ny ordre med den rette vare.

SKAL JEG BETALE FOR FRAGT?

Vi tilbyder gratis fragt i hele verden på alle ordrer over 1500 DKK og gratis returnering. Hvis din bestilling er på under 1500 DKK, skal du selv betale for fragtomkostninger. Find mere information om fragtpriser HER.

HVILKE BETALINGSMETODER KAN JEG BRUGE?

Vi tager imod MobilePay, Dankort, Visa, Mastercard, Maestro, Visa Electron og American Express.

Kan jeg returnere min webordre på webshoppen i en af jeres butikker?

Desværre er det ikke muligt at returnere dit online-køb i en af vores butikker, da vi på nuværende tidspunkt ikke har samme lager.